Trooperbot!

Trooperbot

Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet elke keer bij een online aankoop vergeet om ineens onze KLJ te steunen via Trooper? Wel daar bestaat een handig middeltje voor, namelijk Trooperbot!

Dit is een icoontje dat oplicht wanneer je op een troopersite zit en die je er dus aan doet denken om ons te steunen. Om duidelijk uit te leggen hoe je dit nu juist moet installeren, hebben we hieronder een handleiding gezet.

Succes en heel hard bedankt om aan ons te denken!!

Stappenplan Trooperbot

Onderstaand stappenplan is gemaakt door gebruik te maken van Google Chrome. Je kan dit stappenplan echter ook gebruiken als je gebruik maakt van Firefox.

Stap 1: Ga naar https://www.trooper.be/trooperbot

Voilà, de eerste stap in de goede richting is gezet! Als je naar https://www.trooper.be/trooperbot gaat kom je normaal gezien terecht op de pagina van bovenstaande foto.

Je klikt hier op het logo van je browser (Chrome in het voorbeeld) OF je klikt op de naam van je browser.

Maak je gebruik van Firefox? Geen probleem! Gewoon even klikken op het andere logo of “Firefox” en je kan weer volgen.

Stap 2: Je voegt de Trooperbot toe aan je browser

Nu kom je uit op de pagina waar je de Trooperbot gaat toevoegen aan je browser. Je klikt op “Toevoegen aan Chrome”. Indien je gebruik maakt van Firefox doe je hetzelfde maar voeg je het uiteraard toe aan Firefox!

Je zal een pop-up bericht zien verschijnen waarop je even moet bevestigen dat je de TrooperBot wil toevoegen. Even op “Extensie toevoegen” klikken, en we kunnen weer verder!

Stap 3: KLJ Noorderwijk instellen als jouw Trooper-vereniging

De TrooperBot wil nu nog even weten welke vereniging je wil steunen. Hier kan je in het bovenste vak “kljnoorderwijk” invullen. Als wij mogen weten dat jij ons steunt, mag je gerust ook je voor- en achternaam en e-mailadres even invullen!

Nog even op bewaren klikken en de TrooperBot kan van start gaan.

Stap 4: Troopen maar!

Vanaf nu gaat de TrooperBot automatisch op je scherm verschijnen wanneer je op een partnershop van Trooper zit. Gewoon even klikken op “Klik en je steunt KLJ Noorderwijk” en de TrooperBot doet zijn werk. Hij zal naar het TrooperHQ laten weten dat jij Trooper voor deze aankoop hebt geactiveerd, waardoor jij KLJ Noorderwijk hebt gesteund dankzij deze aankoop.

Opgelet: Elke keer als je de site opent, zal je opnieuw op “Klik en je steunt KLJ Noorderwijk” moeten klikken. Het is dus niet zo dat Trooper altijd aan ons zal denken eens jij 1 keer op “klik en je steunt KLJ Noorderwijk” geklikt hebt. Bij je volgende aankopen zal dus telkens weer een oranje balk (of een kleine robot aan de linkerkant van je scherm) verschijnen waarmee je Trooper kan activeren.