Tot volgend jaar!

Of het Boerenkermisweekend dit jaar een succes was? Zeker wel!! Wij zijn meer dan tevreden! We zijn euforisch, opgelucht, kei gelukkig en ook wel een beetje moe :) !

Het weekend werd vrijdag afgetrapt met de eerste editie van de Back to the nineties fuif. Met een bang hartje begonnen we aan de avond, want zou er wel volk komen met dat koude weer? We waren verrast toen de eerste fuifgangers om stipt 21 uur al aan onze deur stonden. Toen wisten we het zeker, dit feestje wordt bangelijk! Het volk stroomde maar binnen en om middernacht was het gewoonweg vollenbak in het lokaal. De pintjes vlogen over de toog, er werden massa's hamburgers gegeten en vooral, er werd kei hard gedanst! Eén ding is zeker, dit feestje gaat volgend jaar zeker en vast opnieuw door! Dus, schrijf al maar in je agenda, vrijdag 1 maart 2019: back to the nineties fuif!

Zondag verwelkomden we jullie, na enkele jaren, terug in het Parochiecentrum van Noorderwijk voor onze KLJ Restaurantdag. Zouden we ooit terug die grote zaal vol kunnen krijgen? Het antwoord daarop was overduidelijk JA! De tafels geraakten vlotjes gevuld en de buikjes werden goed rondgegeten. Door de grote en een beetje overwachte opkomst, liepen de wachttijden soms wel wat op. Onze oprechte excuses hiervoor, we zijn nu al strategieën aan het bedenken om dit voor volgend jaar op te kunnen lossen. Op het einde van de dag hebben we een beetje moeten schipperen om iedereen nog tevreden te kunnen stellen met een lekker bordje eten, maar ook dat is ons gelukt. We zijn super blij met al de positieve reacties die we van jullie hebben gekregen en we kijken al weer enorm uit naar volgend jaar.

Naast al die eters, drinkers en dansers willen we ook nog even al onze helpers bedanken! Zonder jullie was dit ons zeker nooit gelukt! Het deed ons deugd om te zien hoe jullie ons met een kei grote glimlach bijstonden om er een onvergetelijk weekend van te maken. Merci!

Groetjes van een heel content KLJ bestuur!