Daguitstap

Zondag 25 maart gingen we met de -12 van onze KLJ naar Oud-Turnhout. Daar stond een volledige namiddag vol met sport en spel op ons te wachten.

We spraken af op het dorpsplein en reden dan met de bus naar D-day. Daar aangekomen bleken we een beetje te vroeg te zijn, zelf maar wat spelletjes improviseren dan. :) Wanneer de activiteiten dan eindelijk begonnen, werden we allemaal in groepen verdeeld zodat we met verschillende kindjes van andere KLJ's konden samenspelen. Kei leuk! We hebben geravot, gedanst, gelopen, met water gespeeld, gelachen, gevallen... en ons vooral kei hard geamusseerd! Wat was het ook fijn dat al de andere KLJ's zo onder de indruk waren van ons. We waren met super veel (wel een hele bus vol!), we kenden bijna allemaal al het dansje van mooi weer vandaag, we wilden altijd maar winnen en hadden geen bang om ons een beetje vuil te maken. Ja hoor, die van de KLJ van Noorderwijk, dat zijn de échte. ;)

Maar, aan een leuke dag komt ook altijd (te snel) een einde. We kregen nog een kleine herinnering en stapten dan, moe maar voldaan, terug de bus op om naar huis te keren. Op het dorpsplein stonden al de ouders ons al op te wachten, klaar om al onze leuke verhalen te horen. Eén ding is zeker, we hebben die nacht goed geslapen. :)

We denken allemaal met een brede glimlach terug op deze leuke namiddag en we zullen volgende keer zeker weer van de partij zijn!