Nieuws

Hebben jullie ook zo'n zin in het nieuwe KLJ-jaar?

Onze tombola is getrokken! Heb jij een aantal lotjes gekocht op de boerenkermis en ben je benieuwd of je iets gewonnen hebt? kijk dan snel hier onder. De prijzen kunnen momenteel nog niet opgehaald worden.

Beste ouders en leden,

Op het einde van vorig jaar hebben verschillende van onze leidingsploeg moeten beslissen om te stoppen door school, werk, andere hobby's...

Zondag 19 mei is het zomercafé op de KLJ, want wij bestaan 85 jaar! Naast hapjes, drankjes, een springkasteel en veel spelletjes hebben we die dag ook een free podium. Ben jij een geboren ster, of ken jij een echt podiumbeest?

Hieronder vind je de lijst met winnende cijfers.

Beste ouders,

Zondag 3 februari 2019 organiseert de oudste meisjesgroep van KLJ Noorderwijk een heuse pannenkoekenslag in het KLJ lokaal van 11 uur tot 19 uur! 

De Mitsies zijn heel blij dat jullie massaal wafels hebben gekocht. Er zijn namelijk 308 dozen besteld! En daar zijn wij natuurlijk mega blij mee! Door de vele bestellingen zal de levertijd iets langer duren dan gepland.

Trooperbot

Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet elke keer bij een online aankoop vergeet om ineens onze KLJ te steunen via Trooper? Wel daar bestaat een handig middeltje voor, namelijk Trooperbot!

Pagina's

Subscribe to Nieuws